Vliegles als origineel cadeau geven

Vliegles als origineel cadeau geven 

Wil je eens met een écht uniek cadeautje aan komen zetten op een verjaardag? Wat dacht je dan van een vliegles? Het unieke gevoel om zelf een vliegtuigje te besturen is iets dat ongeëvenaard is. Het is een gevoel dat je met niets anders kunt vergelijken. Voor veel mensen is een vliegles een item op de bucketlist, maar er zijn maar weinig mensen die dit daadwerkelijk doen. Het is dus een unieke ervaring. Die ervaring kun je iemand cadeau doen!

Vliegles cadeau doen

Wil je een vliegles cadeau doen en niet al te veel geld uitgeven? Dan kun je kiezen voor de voordelige bonnen van nationalegeschenkbon.nl. Deze bonnen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Van 99 euro voor 20 minuten vliegles (en een briefing & de-briefing) tot een koninklijke vliegles met overnachting voor twee personen voor €399,-. Ook daar tussenin zijn nog interessante cadeaubonnen te vinden die elk een eigen en mooie ervaring bevatten. Klik op de onderstaande banner om het complete aanbod met cadeaubonnen te zien, en schaf meteen je favoriete cadeaubon aan!

Nationale Geschenkbon

Bongo bon

De Bongo bon is altijd een geschikt cadeautje voor wanneer je iemand een top ervaring cadeau wilt doen, maar nog niet precies weet wat. Met deze bon kan de ontvanger namelijk zelf kiezen welke activiteit hij of zij wil ondernemen. Natuurlijk zijn enkele van de keuzes een vliegles / luchtdoop. Maar mocht de ontvanger toch liever een skydive of ballonvaart maken, dan kan dat natuurlijk ook. Deze Bongo Bon kost wel €299,90. Maar zoiets is bijvoorbeeld leuk om van een groep vrienden cadeau te doen. Als veel mensen geld bijelkaar leggen, dan zijn de kosten per persoon prima te doen. 

Nationale Geschenkbon

Terug naar overzicht