Gamestoel voor Flight Simulator game

Gamestoel voor Flight Simulator game

Wanneer je een game als X Plane 10 of Flight Simulator X Deluxe speelt, dan is het geen overbodige luxe om te investeren in een game stoel, speciaal ingericht voor Flight Simulator games. Een dergelijkse stoel, ook bekend onder de naam PlaySeat, beschikt over een dynamisch design en is ontwikkeld in samenwerking met piloten en flight simulator liefhebbers. Het resultaat is een stevige, kwalitatieve gamestoel met ruimte voor alle noodzakelijke pedalen, joysticks en throttles. Die accessoires zijn een goede toevoeging aan je gamestoel. Zeker wanneer je gebruik maakt van hoogwaardige games zoals X Plane 10 is het zonde wanneer je dan moet sturen met je toetsenbord en muis.

Throttles en joystick

Wanneer je je game ervaring helemaal compleet wilt maken, dan kun je kiezen voor de replica throttles en replica joystick. Deze hyper realistische items zijn een goede toevoeging aan je game stoel. Het maakt de ervaring nét wat echter. Met de throttles, oftewel het gaspedaal, kun je je vliegtuig sneller en langzamer laten gaan. Er zit ook een klein control panel bij waar je de nodige functies aan kunt koppelen. De throttles en joystick zijn onmisbaar voor de complete pilotenervaring.

De basis van je thuis cockpit

Een game stoel voor je flight simulator biedt jou de basis om er een echte cockpit van te maken. Door gebruik te maken van meerdere computerschermen, een omhuizing en een mooi vormgegeven control panel, kun je het gevoel creëren dat je in een echte Boeing zit. Een flight simulator game stoel is niet goedkoop, maar het is zeker zijn geld waard wanneer je iemand bent die helemaal fan is van vliegen. Via de onderstaande banner kun je een professionele flight simulator stoel én de controls bestellen om jouw vliegervaring helemaal compleet te maken.

Terug naar overzicht